Accessos directes:
govern.cat | gencat.cat | L'Estatut | El Parlament | Contactar
12-12-2011 19.45

President Mas: "Si treballem bé, estic convençut que està al nostre abast superar les circumstàncies actuals"

·         El cap de l’Executiu ha presidit el lliurament de les medalles i plaques al treball President Macià, que enguany han distingit setze persones, tres d’elles a títol pòstum, i vuit empreses
 
·         Artur Mas s’ha referit als guardonats com a “exemple, referent i testimoni” per al conjunt de la societat
El president Mas lliura la medalla President Macià a Rosa Galcerán El president Mas lliura la medalla President Macià a Rosa Galcerán
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha llançat aquesta tarda un missatge de confiança davant la situació econòmica i ha assegurat que “si el concepte de treballar bé es contagia al conjunt de la societat catalana, estic convençut que està al nostre abast superar les circumstàncies actuals”.  El cap de l’Executiu ha pronunciat aquestes paraules durant l’acte de lliurament de la medalla al treball President Macià 2011 a setze persones i de la placa al treball President Macià 2011 a vuit empreses i entitats amb seu a Catalunya.
 
Després de fer lliurament dels guardons, Artur Mas ha apostat per “treballar millor i repartir justament el treball disponible” per fer front a l’atur. El president de la Generalitat ha assenyalat que en aquest moment “a Catalunya ens juguem molt en el concepte del treball i, sobretot, en el qualificatiu de treballar bé, cadascú des del seu àmbit”.
 
Artur Mas, que ha presidit el lliurament de les medalles i plaques President Macià acompanyat pel conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, ha assegurat que aquest acte “és un homenatge al món del treball i dels valors, dels principis i dels ideals, que també representava una persona íntegra com el president Macià”.
 
El cap del Govern ha felicitat els guardonats i els ha posat com a “exemple, referent i testimoni” per al conjunt de la societat i ha subratllat que “estem en un moment en què aquest exemple és molt important, crucial” per donar confiança al país.
 
Els guardonats enguany amb la medalla al treball són les setze persones següents, les tres primeres de les quals a títol pòstum: Simón Rosado, Carles Navales i Turmos, Enric Renau Permanyer, Rosa Galcerán Vilanova, Francisco Giménez Bautista, Andreu Llargués Claverol, Jorge Gallardo Ballart, Joan Pujals Vallhonrat, Josep Riera Porta, Manuel Cruz Aguilar, Claudio Biern Boyd, Ernest Plana Larrousse, Francesc Farràs Grau, Marcel Montony Cuito, Andreu Rodríguez i Antoni Pont.
 
Les empreses distingides amb les plaques al treball són: Pastes Sanmartí SL, Grup Febrer Perits Industrials ’59 i Circutor, en la categoria de foment de la creació d’empreses i de l’ocupació de qualitat; l’Associació de Paraplègics i Discapacitats Físics de Lleida (ASPID), en la categoria d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball i Conciliació de la vida personal, laboral i familiar; Vidreres Llet SL, Noguera Piñol Concessionari BMW i Mini de Lleida i JUBUS - Industrias Juan Busquets de Tarragona, en la categoria de Responsabilitat Social Empresarial; i la Junta Constructora del Temple Sagrada Família, en la categoria de Seguretat i Salut en el Treball.
 
Els guardons volen distingir treballadors i empreses pels seus mèrits laborals i la seva contribució a l’impuls de l’economia. Les medalles i plaques President Macià són també un reconeixement als treballadors i empresaris que s’hagin distingit per la dedicació, la constància i l’esperit d’iniciativa en el treball, i a les empreses i entitats que han adoptat millores i iniciatives de progrés en l’ordre laboral. La concessió d’aquests guardons, que es van crear l’any 1938, és oberta a qualsevol persona o entitat.
 
 
S'adjunta nota de premsa amb més informació de cadascun dels guardonats.
 
 
Fotografies
Medalla Rosa Galcerán

Medalla Rosa Galcerán JPG 1,456MB

Foto de grup

Foto de grup JPG 2,025MB

President Mas

President Mas JPG 2,073MB

Fitxers adjunts
Document

Nota de premsa PDF 114KB

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | govern.cat | © Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya - www.gencat.cat