Accessos directes:
govern.cat | gencat.cat | L'Estatut | El Parlament | Contactar
12-04-2017 19.24

President Puigdemont: "L'esport i el futbol en particular són un gran vehicle de pau i de cohesió social"

El cap de l'Executiu ha presidit la inauguració de la 17a edició del Torneig de Futbol Base MIC - Mediterranean Internacional CUP, que reuneix més de 280 equips de tot el món

El president en els parlaments inaugurals. Autor: Rubén Moreno El president en els parlaments inaugurals. Autor: Rubén Moreno
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha presidit aquesta tarda a l’estadi Montilivi de Girona la inauguració de la 17a edició del Torneig de Futbol Base MIC - Mediterranean Internacional CUP.
 
En els parlaments inaugurals després de la desfilada que han fet tots els equips participants, el cap de l’Executiu ha assegurat que el MIC és “una gran manifestació de futbol, solidaritat, convivència i sobretot de valors”. “No només es tracta que jugueu i demostreu el vostre talent al terreny de joc”, ha dit el president als jugadors i jugadores, “sinó que en el MIC també teniu l’oportunitat de demostrar que tot allò que passa fora del terreny de joc i que implica a tècnics, familiars i amics, té un enorme valor per al món del futbol i per a la construcció de país i de pau”.
 
Amb una representació d’equips de 42 països de tot el món, el president ha destacat que moltes d’aquestes nacions “saben quin és el preu de la manca de pau”, i, en aquest sentit, ha subratllat que “els esports, i el futbol en particular són un gran vehicle de pau i de cohesió social”.  
 
La 17a edició del MIC es disputarà en 22 municipis de la demarcació de Girona entre els dies 11 i 16 d'abril i comptarà amb la presència de més de 280 equips de futbol.Commbina equips i seleccions de tot el món, competint en diferents categories (Juvenil, Cadet, Infantil, AlevíF-11, AlevíF-7, FemeníF11, FemeníF7 i MIC-Integra).
 
En l’acte d'inauguració també hi han estat presents el president del MIC, David Bellver; el vicepresident de la Diputació de Girona, Fermí Santamaria; l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús.
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | govern.cat | © Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya - www.gencat.cat