Accessos directes:
govern.cat | gencat.cat | L'Estatut | El Parlament | Contactar
20-04-2017 14.10

El president Puigdemont destaca "l'aposta valenta i decidida del grup SERHS per Mataró"

El cap de l'Executiu ha inaugurat la nova Cuina d'Alt Rendiment i les oficines centrals de SERHS Food a Mataró

El president durant la visita. Autor: Rubén Moreno El president durant la visita. Autor: Rubén Moreno
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha subratllat aquest matí “l’aposta valenta i decidida del grup SERHS per invertir a Mataró”. Un compromís que ha destacat que serveix per “arrelar a la gent i crear llocs de treball de qualitat” i que, a més, permet que el grup “mantingui una centralitat amb el seu origen, el Maresme, però amb una mirada mundial”.
 
Així s’ha expressat el cap de l’Executiu durant l’acte d’inauguració de la nova Cuina d’Alt Rendiment (CAR) i de les oficines centrals de l’empresa SERHS Food ubicades a Mataró. Amb aquestes noves instal·lacions, SERHS Food centralitza tota la seva activitat a la capital del Maresme.
 
La CAR, amb una extensió de 2.500 metres quadrats, té capacitat per a tres milions de kilograms anuals i està adaptada per produir més de 400 referències de producte. La divisió de SERHS Food amb una facturació de 50 milions d’euros anuals dona feina a més de 2.000 persones arreu de Catalunya.
 
El president ha destacat la consciència creixent de la societat per entendre allò que mengem i prioritzar els productes de qualitat, respectuosos amb el medi ambient i el paisatge. I, en aquest sentit, ha destacat que “també hem entès que la cuina de gran volum, d’escoles, hospitals o residències, no podia quedar al marge d’aquesta revolució gastronòmica”. “Avui, menjar saludablement, tenir la màxima garantia de sanitat, i poder oferir diversitat, ha d’estar a l’abast d’aquesta cuina”, ha afegit.
 
Per aconseguir-ho, Puigdemont ha remarcat que “cal inversió i innovació” i que SERHS és un exemple molt clar d’aquest “compromís d’excel·lència i de qualitat”. “Quan això passa ens hem de sentir orgullosos”, ha declarat, “i vull agrair a tota la família de la SERHS, als 1.348 socis, als més de 2.000 treballadors i a tota la gent que us fa confiança, aquests 40 anys d’existència”.
 
Durant el discurs, Puigdemont ha agraït al president del grup, Ramon Bagó, el suport explícit que li ha manifestat durant l’acte en relació al compromís del Govern de la Generalitat amb el procés polític de Catalunya.
 
En l’acte també han intervingut el president de SERHS, Ramon Bagó; el director general de SERHS Food, Raimon Bagó, i l’alcalde de Mataró, David Bote. Ha acompanyat el president el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Miquel Àngel Escobar.
Fotografies
Inauguració de les oficines centrals de l'empresa SERHS Food a Mataró

Inauguració de les oficines centrals de l'empresa SERHS Food a Mataró JPG 464KB

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | govern.cat | © Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya - www.gencat.cat