Accessos directes:
govern.cat | gencat.cat | L'Estatut | El Parlament | Contactar
08-07-2017 10.01

President Puigdemont: "El Club Tennis Girona és un orgull d'entitat que ha posat l'esport al servei d'un país cohesionat i convivencial"

 
·        El cap del Govern ha encapçalat la commemoració del centenari d’aquest club esportiu
Centenari del Tennis Girona El president Puigdemont i l'alcaldessa Madrenas durant la cerimònica de commemoració.

 

El  president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha encapçalat aquesta passada nit l’acte commemoratiu del centenari del Club Tennis Girona (CTG),  a qui ha agraït que, al llarg d’aquests cent anys, “no només heu fet esport sinó que heu fet país, prestant uns serveis impagables per a ser com som avui, una societat cohesionada, convivencial i oberta al món”.
 
Per a Carles Puigdemont, en aquesta entitat “trobem la petjada indeleble de la gent que fa cent anys va decidir que fer esport no només era fer exercici sinó crear una societat a partir de valors com el sacrifici, la victòria i la derrota”.  I ha afegit “compartir tot això ens va permetre també poder celebrar un esdeveniment com els Jocs Olímpics de fa 25 anys”.
 
En el decurs de la cerimònia, el cap del Govern ha lliurat al president de l’entitat, Carles Montañés, una placa commemorativa de l’efemèride, i que, ha dit, és també un homenatge a tots els esportistes catalans, tant els d’èlit com els de base, que practiquen tot tipus d’esports, fins i tot en més disciplines que a la resta de l’Estat. “Sou un orgull d’entitat i un orgull de país”, ha reblat el president adreçant-se als més de 400 assistents a l’àpat organitzat pel Club a Mas Marroch. A l'acte ha assistit també l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas.
 
Prèviament al sopar commemoratiu, el president Puigdemont, acompanyat del president del Club Tennis Girona ha visitat la seu de l’entitat esportiva, on ha descobert una escultura realitzada per l’artista Rosa Serra.
 
En el decurs de l’acte s’ha homenatjat també a destacats tenistes, entre ells Manolo Orantes; Lluís Arilla; Toni Robledo i Manolo Santana, i a socis i empleats que van inaugurar les actuals instal·lacions del club el 1967.
 
Fotografies
Club Tennis Girona

Club Tennis Girona JPG 707KB

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | govern.cat | © Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya - www.gencat.cat