Accessos directes:
govern.cat | gencat.cat | L'Estatut | El Parlament | Contactar
11-07-2017 07.36

El president Puigdemont commemora el 25èaniversari de l'Associació d'Amputats Sant Jordi

El cap del Govern agraeix l'entitat que amb el seu treball hagi fet possible que "la fotografia del país sigui completa"

25è aniversari Amputats de Sant Jordi El president lliura un reconeixement a l'expresidenta de l'entitat, Pilar Díaz
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha encapçalat aquesta passada nit la commemoració del 25è aniversari de l’associació Amputats de Sant Jordi. L’acte s’ha celebrat al recinte modernista de Sant Pau, i en el decurs de la cerimònia s’ha fet un reconeixement a diferents membres fundadors de l’entitat i s’ha presentat també la Federació estatal d’associacions de persones amb amputació i agenèsia, que tindrà la seu a Barcelona.
 
El cap de l’Executiu ha transmès als assistents, durant la seva intervenció, un missatge d’agraïment, perquè “heu aconseguit que la fotografia del país sigui completa, que quan ens emmirallem en el mirall que ens hem posat al davant ens reconeguem i ens agradem i ens reconeguem com som”.
 
Carles Puigdemont ha ressaltat que el Govern està proposant tirar endavant el projecte de Llei per a la Igualtat de tracte i la no-discriminació, “amb l’aspiració que sigui pionera”, i ha remarcat la voluntat de continuar treballant també perquè “quan pensem en la innovació i la tecnologia, aquesta arribi a tothom, i quan diem tothom és tothom”.
 
El president ha recordat que aquest 25è aniversari de l’associació coincideix amb l’aniversari també de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona, un esdeveniment, ha dit, en el qual “van aflorar invisibilitats que abans no hi eren”, en referència al paper destacat que van jugar els atletes  paralímpics.
 
A l’acte commemoratiu, a més del president de la Generalitat, hi ha assistit el conseller de Salut, Toni Comín; la ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Dolors Montserrat: la tercera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Ortiz, i els dirigents de l’Associació Amputats de Sant Jordi, encapçalats per la seva presidenta Marta Canas.
 
Fotografies
Foto lliurament reconeixements

Foto lliurament reconeixements JPG 2,275MB

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | govern.cat | © Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya - www.gencat.cat