Accessos directes:
govern.cat | gencat.cat | L'Estatut | El Parlament | Contactar
08-07-2018 16.02

President Torra: "Com a societat tenim el deure i l'obligació de vetllar per la gent més desvalguda "

25 aniversari Mulla't El president a la platja de la Barceloneta durant la capbussada solidària del Mulla't
 
·        El cap del Govern participa en la 25ena edició del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple
 
 
El president de la Generalitat, Quim Torra, ha participat aquest migdia en la 25ena edició del Mulla’t, campanya organitzada per la Fundació per l’Esclerosi Múltiple, per donar suport a la gent que pateix aquesta malaltia, unes 7.000 a Catalunya, i recaptar fons, que enguany es destinaran a l’Esclerosi infantil.
 
El cap del Govern ha fet la capbussada solidària a la platja de la Barceloneta, acompanyat dels consellers d’Interior, Miquel Buch; i de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani;  de l’expresident Artur Mas, i del vicepresident del Parlament, Josep Costa, entre altres autoritats.
 
Quim Torra ha explicat que “avui és un dels dies que com a president de la Generalitat em sento més orgullós de ser-ne, perquè és un dels dies en què els catalans expressem una solidaritat envers causes que ens afecten a tots com a societat”. Per al cap de l’Executiu, “és un deure i una obligació” tenir cura de la gent que pateix alguna malaltia i de la gent mes desvalguda.
 
El president ha mostrat la seva satisfacció perquè enguany se celebri el 25è aniversari de la campanya. “És un dia de reivindicació, de celebrar els 25 anys del Mulla’t, una data extraordinària, en els quals s’ha fet una feina enorme”, ha dit.
 
Quim Torra ha animat aquells que pateixen la malaltia, així com als seus familiars i amics, que “sàpiguen que tot el país està amb ells, que ens mullem avui, ens mullarem demà, i ens  mullarem tots els dies que facin falta per expressar aquest suport”.
 
Més de 600 piscines d’arreu de Catalunya han participat en l’edició d’enguany. La  capbussada de Barcelona ha comptat amb la col·laboració del Centre Nàutic Atletic-Barceloneta.
 
 
Fotografies
Mulla't (1)

Mulla't (1) JPG 1,941MB

Mulla't (2)

Mulla't (2) JPG 2,071MB

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | govern.cat | © Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya - www.gencat.cat