Accessos directes:
govern.cat | gencat.cat | L'Estatut | El Parlament | Contactar
20-07-2018 20.22

President Torra als alumnes distingits a les PAU: "Dependrà de com vosaltres defenseu la vostra llibertat i els vostres somnis que Catalunya serà una cosa o una altra"

El president Torra i la consellera Chacón a l'entrega de les distincions PAU 2018 El president Torra i la consellera Chacón a l'acte de lliurament de les distincions PAU 2018
El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat de la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha lliurat aquesta tarda les distincions als 523 estudiants catalans que han obtingut una qualificació excel·lent en les proves de selectivitat, als quals ha dit: “Dependrà de com vosaltres defenseu la vostra llibertat i els vostres somnis que Catalunya serà una cosa o una altra”. “Vosaltres dibuixareu la Catalunya del futur, sou la Catalunya del futur”, ha afegit davant dels estudiants i les seves famílies que avui es trobaven a l’Auditori de Barcelona.
 
Durant la seva intervenció, el president Torra ha tingut paraules de reconeixement a la tasca dels professors i ha recordat que “aquest govern sempre serà al seu costat ajudant-los amb tot”. El cap de l’Executiu ha fet extensiu aquest reconeixement a les famílies perquè “cada un de nosaltres som part de la col·lectivitat pels valors que creixen a casa i s’amplien a escola”.

El president de la Generalitat ha tingut també un record pels presos polítics i els exiliats tot recordant que “no ens aturarem fins que ells siguin lliures”. Ha tancat la seva intervenció citant Nelson Mandela: “l’educació és l'arma més poderosa per canviar el món”.
Fotografies
El president Torra i la consellera Chacón a l'acte de lliurament de les distincions PAU 2018 (1)

El president Torra i la consellera Chacón a l'acte de lliurament de les distincions PAU 2018 (1) JPG 2,159MB

El president Torra i la consellera Chacón a l'acte de lliurament de les distincions PAU 2018 (2)

El president Torra i la consellera Chacón a l'acte de lliurament de les distincions PAU 2018 (2) JPG 2,31MB

Fitxers adjunts
Document

NdP Distincions PAU 2018 PDF 242KB

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | govern.cat | © Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya - www.gencat.cat