Accessos directes:
govern.cat | gencat.cat | L'Estatut | El Parlament | Contactar
08-03-2019 16.47

El president Torra encapšalarÓ dilluns vinent la reuniˇ del Govern, que se celebrarÓ a la Val d'Aran

  • El cap de l’Executiu farà aquest cap de setmana una visita territorial als Pallars Jussà i Sobirà, l’Alta Ribagorça i la Val d’Aran
El president de la Generalitat, Quim Torra, encapçalarà dilluns vinent, 11 de març, la reunió del Consell Executiu que es farà a la seu del Conselh Generau d’Aran, a Vielha, a les 10.30 hores. El president arribarà a les 8.45 hores a la seu del govern aranès, on es reunirà amb el síndic, Carlos Barrera. En acabar la reunió, cap a les 9.15 hores, el president Torra i el síndic faran una breu valoració davant dels mitjans de comunicació.
 
A més de la Val d’Aran, el cap de l’Executiu visitarà aquest cap de setmana els Pallars Jussà i Sobirà i l’Alta Ribagorça. L’acompanyaran el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i la delegada del Govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran, Rosa Amoròs.
 
L’agenda del president inclou els actes següents:
 
 
Dissabte, 9

10.00 hores. Ajuntament d’Isona i Conda Dellà (pl. Bisbe Badia,1). El president farà una visita institucional a la Casa de la Vila, on serà rebut per l’alcalde, Constantí Aranda, i la resta de membres del consistori i signarà el llibre d’honor.

11.00 hores. Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (Pg. Pompeu Fabra, 21. Tremp). Quim Torra visitarà les instal·lacions del centre i es reunirà amb els responsables del Geoparc Conca de Tremp-Montsec, que presideix l’alcalde de tremp, Joan Ubach. Durant la trobada informaran al president sobre el projecte Pirineus Open Geological Museum. El Geoparc Conca de Tremp-Montsec. El 17 d'abril de 2018 el territori Conca de Tremp - Montsec va entrar a formar part de la Xarxa de Geoparcs Mundials de la UNESCO. Un geoparc és un territori reconegut per la UNESCO que compta amb un patrimoni geològic, paleontològic i miner d’importància internacional. En acabar la reunió, cap a les 11.45 hores, el president atendrà els mitjans de comunicació. A continuació,  visitarà la zona on es farà el projecte Pirineus Open Geological Museum.
 
14.15 hores. Dinar de treball amb el Consell d’Alcaldes del Pallars Jussà (Av. Pirineus, 11. Tremp). La trobada serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l’inici. 
 
17.00 hores. Ajuntament de Sort (c. dels doctors Carles Pol i Aleu, 13). El cap del Govern farà una visita institucional al Consistori, on serà rebut per l’alcalde, Raimon Monterde, i els regidors, i signarà el llibre d’honor. A continuació, el president visitarà les obres que s’estan fent al riu Noguera Pallaresa al seu pas per aquest municipi, amb motiu de l’adequació pel Mundial de piragüisme d’Estil Lliure 2019.
 
18.00 hores. Ajuntament de Rialp. El president farà una visita institucional a l’Ajuntament de Rialp, on saludarà l’alcalde, Gerard Sabarich, i els membres del Consistori i signarà el llibre d’honor.
 
 
Diumenge, 10

9.15 hores. Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça (El Pont de Suert). El cap de l’Executiu presidirà l’acte de cloenda de la commemoració dels 30 anys del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça. Durant l’acte hi haurà parlaments de l’alcalde del Pont de Suert, José Antonio Troguet; del president del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, Josep Lluís Farrero, i de la presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa M. Perelló.
 
11.00 hores. Vall de Boí. El president Torra visitarà l’Ajuntament de la Vall de Boí, on es trobarà amb l’alcalde, Joan Perelada, i signarà el llibre d’honor. Tot seguit, el cap del Govern, acompanyat de l’alcalde, visitarà l’església romànica de Sant Climent de Taüll, on podrà veure la reproducció de l’original del Pantocràtor amb el sistema de vídeo-mapping.
 
14.00 hores. Estació d’esquí de Beret. El president de la Generalitat es reunirà en el decurs d’un dinar amb l’Associació Catalana d’Estacions d’Esquí i Activitats de Muntanya, encapçalada pel seu president, Aureli Bisbe. La reunió serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l’inici.
 
Dilluns, 11

08.45 hores. Conselh Generau d’Aran (Vielha). El cap de l’Executiu es reunirà amb el síndic d’Aran, Carlos Barrera. En acabar, cap a les 9.15 hores, el president Torra i el síndic faran una valoració de la trobada davant dels mitjans de comunicació. S’enviarà senyal al repetidor de Collserola i també es podrà seguir via streaming a www.govern.cat
 
A continuació, el president acompanyat pel síndic saludarà els consellers i conselleres d’Aran. I tot seguit també ho faran els consellers del Govern de la Generalitat.
 
10.30 hores. Reunió de Govern. El president Torra encapçalarà la reunió del Consell Executiu. Els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l’inici. En acabar, a les 13 hores, la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, n’informarà en roda de premsa.
 
 
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | govern.cat | © Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya - www.gencat.cat